Popkoor Kolok

SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Kolok, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Kolok ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Kolok.

En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Kolok ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de Sponsorkliks pagina van Kolok.

Voor jou een kleine moeite, voor Kolok zijn het directe inkomsten!
Voor jou een kleine moeite, voor Kolok zijn het directe inkomsten.
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Kolok. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Kolok hier direct van!

Let op: er wordt geen commissie gegeven op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Kolok weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Kolok is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Kolok dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Locatie & contact

Oefenlocatie :
Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44
Mierlo-Hout

Contact : info@kolok.nl
© 2023 Popkoor Kolok. Alle rechten voorbehouden.