Popkoor Kolok

Lid worden

Popkoor Kolok is een zich onderscheidend koor dat onder professionele leiding op een zo hoog mogelijk amateurniveau zingt. Kolok wil zich onderscheiden door een verrassende en bij de nummers passende presentatie. Het repertoire bestaat uit een mix van eigentijdse internationale popmuziek gezongen in verschillende talen. Popkoor Kolok volgt in de keuze van haar repertoire niet de weg van de gebaande paden.

Als je interesse hebt om lid te worden van Kolok mag je eerst een aantal repetities komen luisteren c.q. meedoen. Als je besluit lid te worden dan wordt o.a. je stembereik getoetst om te kijken in welke stemgroep je kunt zingen. In een eerste periode zing je mee om zo te ervaren of de vereniging bij jou past. Past Popkoor Kolok bij jou dan is het de bedoeling dat je na ongeveer 3 maanden uit een nummer van Kolok je eigen stempartij zingt, samen met koorleden uit de andere stemgroepen. Dit is om te kijken of je je eigen partij kunt blijven zingen als er anderen meezingen. Hierna word je definitief lid en mag je ook mee optreden.
Wij zijn op dit moment vooral op zoek naar (hoge) Sopranen en Bassen maar ook andere stemmen zijn van harte welkom!

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44 in Mierlo-Hout (Helmond).

Heb je interesse om met Popkoor Kolok de toon te zetten neem dan kontakt op en doe een keer mee met een repetitie om te voelen wat we bedoelen en te ervaren wie we zijn. Je kunt kontakt opnemen door een mail te sturen naar lidworden@kolok.nl.

Graag tot ziens!

Locatie & contact

Oefenlocatie :
Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44
Mierlo-Hout

Contact : info@kolok.nl
© 2023 Popkoor Kolok. Alle rechten voorbehouden.