Lid worden

Popkoor KOLOK is een zich onderscheidend koor dat onder professionele leiding op hoog amateurniveau zingt. De optredens vallen dan ook op door een creatieve performance waarbij de podiumpresentatie bestaat uit een energieke uitstraling. Het repertoire bestaat uit een verrassende mix van eigentijdse internationale popmuziek gezongen in verschillende talen. Popkoor KOLOK volgt niet de weg van de gebaande paden. We vinden het belangrijk om midden in de samenleving te staan.

Popkoor KOLOK is ambitieus en luistert graag naar jouw stem. Om je stem te toetsen doe je een stemtest. Hierbij wordt o.a. je stembereik getoetst en krijg je tips ter ondersteuning en om je verder te ontwikkelen. In een eerste periode zing je mee om zo te ervaren of de vereniging bij jou past. Past Popkoor KOLOK bij jou, dan doe je na ongeveer 3 maanden een 2e stemtest waarna je definitief lid kunt worden.

Wij zijn op dit moment specifiek op zoek naar Tenoren en Bassen om deze groepen uit te breiden! Maar ook dames zijn momenteel van harte welkom!

Wij repeteren iedere woensdag van 20.00  tot 22.15 in basisschool de Goede Herder in Helmond.

Instrumentalisten zoals toetsenist, drums, gitarist, bassist en blazers op sax, trompet en trombone zijn van harte welkom om ons te ondersteunen op projectbasis! Deze projecten zijn intensief en kort en daardoor zeer uitdagend.

Zie je mogelijkheden om met popkoor KOLOK de toon te zetten, neem contact op en neem deel aan een repetitie om te voelen wat we bedoelen en te ervaren wie we zijn.

Wacht niet langer en stuur een mail naar lidworden@kolok.nl Vermeld hierin in ieder geval je telefoonnummer; wij nemen dan contact met je op! Graag tot ziens!